вторник, 5 января 2016 г.

Сімейний альбом "Щастя"


 Привіт-привіт) А я сьогодні з новим сімейним альбомом, який став подарунком для чоловіка в одній гарній сім'ї, тому квіточок там немає))...але фото - дуже багато, тому не лякайтесь, просто хотілось показати кожну найдрібнішу детальку!
 Альбом розміру А4, 5 розворотів, розрахований на понад 50 фотографій формату 9х13 см і 10х10 см. Обкладинка обтягнута тканиною Tilda.


 Ось такий от будиночок... Всі детальки на обкладинці - відображення основної лінії внутрішнього наповнення альбому: стрічка, папір, чипборд. Отож, перший розворот:




 На кожному розвороті є місця, де можна залишити підписи, написати дату чи подію.



 Другий розворот, присвячений синочку, от така от зірково-шевронна компанія вийшла)



 Тут поєднується два формата фотографій, стрічка розв'язується і обидві книжечки відкриваються.


Третій розворот







У конвертик можна помістити більше фото або ж покласти пам'ятні дрібнички.



Четвертий розворот



 








 І останній п'ятий розворот. Тут книжечки для маленьких фото і велика кишенька, в яку окрім фотографій можна покласти якісь малюнки, білетики, карти - різні речі, які важливі для сім'ї.




 У роботі я використала набір паперу та прикрас від Jillibean-soup, а також дуже мені згодились наклеєчки з колекції The Story of Family від EchoPark, тепер мрію про всю колекцію.




І спинка альбомчика:


 Дуже я заскучила за такими задекорованими альбомами, тож творився він дуже легко і на одному диханні.
 Дякую, ща заглянули, сподіваюсь, що вам, як і моїй замовниці, він сподобався) Гарного усім настрою та затишних зимових вечорів!!!



Комментариев нет:

Отправить комментарий