пятница, 9 октября 2015 г.

Прованс і ми їдемо "додому"


Усім гарного і сонячного дня, як у нас за вікном)
Буквально "с пылу, с жару" новенький блокнотик покажу вам. Треба було передати стиль Прованс. Мабуть, у кожного він різний, комусь - лаванда, комусь - велосипеди, комусь - рюшечки, а мені чомусь уявилось море за вікном маленької кухоньки, з потертими меблями, прочиненими вікнами і фіранками, невагомими і повітряними, на столі - розгорнута книжка і чашка недопитого чаю, зірвані квіти, перев'язані мереживом...хм, замріялась))
Початково планувала трошки інший варіант, але буде ще й він, обов'язково, тож невдовзі ще один провансовий блокнотик чекайте)
А поки покажу поближче цей. 

Хотілось свіжості, тому мені дуже допомогли вирізані акварельні листочки
Зав'язочка натуральна, бавовняна, з принтом тексту, наче стара обірвана сторінка з книжки
Всередині - листочки, зістарені у каві, аромат чудовий, і навіть його величність Клей не зіпсував запаху. Мереживна закладочка...та сама, що для букетика квітів))
У блокноті є дві кишеньки, на одному з форзаців - ось така кишенька-конвертик, уявляю, як нова власниця буде складати туди якісь маленькі записочки, а може, фото своїх рідних, щоб часто дивитись на них і зігріватись теплом
І спинка
Тепер не знаю, коли знову сяду за свої папірчики, коли напишу в блозі, ми їдемо "додому", в рідне місто, туди, де народились (тільки Максимчик у нас - буковинець), туди, де виросли...Луцьк завжди буде для мене особливим містом, наповненим емоцій, які не виразити словами... Там затишно, добре, легко... Місто завжди кличе і огортає, наче теплі бабусині руки...
Обов'язково відвідайте це місто і ви ніколи його не забудете, воно чарівне!!!





Комментариев нет:

Отправить комментарий