понедельник, 25 июля 2016 г.

Ніжний альбом для хлопчика (№24)

  Привіт вам, мої любі читачі та споглядачі!
 Мабуть, літо саме по собі спонукає нас більше відпочивати, більше насолоджуватись природою, більше часу проводити з рідними, тому я все рідше маю можливість тут щось писати. Але сьогодні покажу вам чарівний дитячий альбомчик, подарований маленькому хлопчику з надзвичайно красивим іменем - Лука.



 Альбомчик розміру 20х20 см, на 5 розворотів (10 сторінок) у чудовій основі від Світлани Ковтун. Дуже спокійна і тепла кольорова гама, бавовняна тканинка "безпрограшних" принтів, які завжди в моді і завжди всім подобаються. Трошки ближче:


Ну люблю я ці стрічки-сантиметри і все тут!))


А тепер заглянемо у серединку. Перший розворот - народження і купання малюка.


 На цій сторінці є карточка для запису найважливіших даних при народженні, а під книжечкою для фотографій схована мереживна кишенька для бірочки.


 Тут можна записати дату купання або як все пройшло.


Наступний розворот:


 Ось такі книжечки-розкладушечки, на які можна помістити 7 фотографій. На сторінці виглядають акуратно і компактно, а в заповненому вигляді можуть, для прикладу, заповнитись однією серією фотографій.


На цій сторінці є  карточка з місцем для маминого запису.



 Третій розворот і перша його сторіночка - "сонна", впевнена, що в кожного сучасного малюка є фотографія, де він солоденько спить).


Тут і місяць, і зірки, і пухнасті хмаринки...що ще треба для sweet dreams?)



Карточка з красивими рядочками і місце для маминого запису.


 Наступний розворот - супер-чоловічий, адже навіть у маленьких пупсиків уже є любов до машинок і різних чоловічих штук, ну, у мого так точно було!) Він і альбом мені толком сфотографувати не дає, ви ж бачите ті милі рученята?!))


 На першій сторінці під книжечкою для фотографій - конвертик для першого молочного зубчика і карточка, на якій можна відмітити, коли виросли зубки малятка.



Маленькі шестерні і гвинтик...


А тут - табличка росту та ваги до 7 рочків.


І останній п'ятий розворот.



Конвертик для волоссячка


 А на останній сторінці - велика кишенька, в яку я поклала карточки для відбитків ручки та ніжки. А згодом, батьки зможуть там зберегти перші малюнки маленького хлопчика.


Спинка  - дуже лаконічка.


 Ось таким видався цей альбомчик. Впевнена, що через багато років, гортаючи його сторінки, уже дорослий Лука буде по-дитячому посміхатись і грітись від солодких спогадів його батьків.

 Гарного настрою, любі!!! А я  - далі працювати!)




Комментариев нет:

Отправить комментарий