четверг, 5 ноября 2015 г.

Instabook і соціальні мережі

Обіцяла не пропадати, але в замовленнях загубилась і лиш інколи випадає хвилинка на "вільну" творчість. Сьогодні про соціальні мережі трошки поговоримо) Я от, наприклад, не дуже продвинутий користувач, крім VK ніде не орієнтуюсь добре, хоча маю сторінку на facebook і odnoklassniki, ніколи туди не заходжу, навіть пароль не пам'ятаю)
В instagram зареєструвалась давно, сестра підбила, але якось неактивно ним користувалась, рідко заходила і лише через рік мене потягло переглядати гарні фото і надихатись. У своєму профілі я частіше показую свого малючка, прості миті нашого щоденного життя і, звичайно ж, свої найулюбленіші роботи) Цікаво спостерігати, як користувачі у фото показують своє життя, яскраві моменти, а є й ті, у кого цікаво не просто подивитись, а й почитати. А ще, це - платформа для нових цікавих знайомств)Тож усіх запрошую до себе в гості, будем раді новим друзям)
А покажу цього разу ось такий Instabook





 
Дуже люблю такі невеличкі альбомчики, вони дуже затишні і милі, і фото всередині виглядають якось особливо. Розмір, до речі, 15х15 см, білі аркуші дуже якісного картону (якщо хтось шукає собі такі сторінки в альбомчики, то це - саме воно) Є кишенька, конвертик, гарненька мереживна зав'язочка, чипбордик покрила золотком.
Для прикладу вставила фото своїх карапузиків. Любителям Instagram такий альбомчик прийдеться до душі. Біля фото можна робити помітки, щось писати, клеїти, а кріплення на кілечках дає можливість у майбутньому додавати нові сторінки, більші фото, карти, малюнки тощо.


І покажу ще трошки таких альбомчиків. Я їх робила раніше і дуже їх люблю.


Як завжди, усе with ♥)
Гарного вам дня!!!)

Комментариев нет:

Отправить комментарий